Over mij

Thera Kuper

Mijn naam is Thera Kuper.
Ik werk als gediplomeerd gedragsdeskundige en gedragstherapeut voor honden, konijnen en cavia’s. Al 10 jaar lang ben ik veel dieren-eigenaren behulpzaam met advies en begeleiding. Een groot deel van deze jaren ben ik ook actief in de wereld van kleine huisdieren, met name konijnen en cavia’s. Mijn studies volgde ik bij Dogvision en Tinley Academie.

Daarnaast ben ik docent diergedrag voor diverse diersoorten. Ik geef regelmatig les aan volwassenen, jongeren en kinderen. Dagelijks bestudeer ik het gedrag van diverse kleine diersoorten, zoals konijnen, cavia’s en tamme ratten. Het gedrag van deze leuke dieren leert mij veel over welzijn, natuurlijke eigenschappen en hun tijdsbesteding.


Mijn kennis deel ik graag met diereneigenaren die het beste uit de relatie met hun huisdier willen halen. Met volwassenen, maar ook met kinderen. De schatkisten voor dieren zijn daar een voorbeeld van.Konijn- en cavia- eigenaren -van alle leeftijden- kunnen rekenen op deskundigheid en professionaliteit. Dat betekent dat alle dieren, mensen en kinderen serieus genomen worden!

Wil je meer weten? Klik dan door naar de diverse onderwerpen op deze website.

Contact

Dierenschatkist
Markeweg 101
8398 GM Blesdijke

Tel.: 0561-452133
Mob.: 06-23935952
info@dierenschatkist.nl